JOI, 27 MARTIE 2014

Juraţii şi-au găsit naşul: O concurentă a refuzat să le dea numărul de telefon

Concurenţii de la „România Dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Reacţia publicului a fost firească pentru că, după cum Monica a punctat, Andrada este o prezenţă remarcabilă pe orice scenă. CRBL i-a explicat concurentei că reacţia publicului e stârnită de faptul că spectatorii vor să-i afle numărul de telefon, dar răspunsul fetei i-a lăsat, însă, mască pe toţi cei din sală: „Nu am telefon mobil. Am un prieten şi nu-mi mai trebuie altul”, mărturiseşte concurenta.

Andrada a demonstrat că şi-a meritat aplauzele publicului, aducând pe scena „România Dansează” un dans contemporan spectaculos. CRBL şi Connect-R nu au admirat doar prestaţia concurentei, ci şi picioarele sale: „Ai 1,80 înălţime şi un metru de picioare”, mărturiseşte Connect-R. Comentariile juraţilor la adresa Andradei s-au oprit în momentul în care aceştia l-au cunoscut pe iubitul concurentei şi au aflat că acesta practică arte marţiale.

Care a fost reacţia lor vor afla telespectatorii care vor urmări „România Dansează” duminică, de la 20:30, la Antena 1.

COMENTARII

STIRI

Din artileria grea a show-ului "Splash! Vedete la apă" vi-l prezentăm pe... Cosmin Soareee!

acum 792 zile

Din cele 32 de vedete pe care le veți vedea, în curând, la Antena 1, în postura de concurenți în cel mai așteptat show al acestei veri – “Splash! Vedete la apă” -, al nostru finalist de la "România Dansează" și-a arătat aptitudinile în ceea ce privește spectacolul. Nu pe scenă ci, de data aceasta, la apă.

STIRI

Jorge este cu ochii pe Simona Halep: Uite ce mesaj i-a transmis!

acum 812 zile

Jorge îi ține pumnii strânși Simonei Halep, care află, astăzi, dacă va juca în finala turneului de la Roland Garros. Prezentatorul emisiunii ”România Dasează” a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de încurajare.

STIRI

Cosmin Soare e pe val: Finalistul ”România Dansează” este starul noului clip al Amnei

acum 812 zile

După ce l-am văzut în cel mai nou clip al Deliei, ”A lu Mamaia”, acum îl putem admira și în videoclipul celei mai recente piese lansate de Amna, în colaborare cu Adda. Cosmin Soare este vedeta clipului melodiei ”Fără aer”.

STIRI

Cosmin Soare, finalistul "România DanseazĂ", apare în cel mai nou clip al Deliei

acum 813 zile

Cosmin Soare, finalistul "România Dansează", apare în noul videoclip de promovare a staţiunii Mamaia.

STIRI

Acesta este primul clip al trupei G-Buzz: Uite cum s-au filmat câştigătorii "România Dansează"!

acum 818 zile

Trupa G-Buzz a câştigat trofeul "România Dansează" în cel de-al doilea sezon al show-ului. Toată ţara a dansat alături de brăilenii care în urmă cu câţiva ani, filmau primul lor videoclip, sperând să ajungă tot mai cunoscuţi.

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI