VINERI, 29 MARTIE 2013

Radu Dragos din Videle in duet cu CRBL. Duet...dansant. Senzational!!!!!

La 20 de ani era fan MIchael Jackson. La 21, a descoperit dubstepul si s-a apucat de dans, chiar la Casa de Cultura din Videle!!!

A invatat sa danseze de pe youtube, dar admite ca improvizeaza foarte mult. Canta la orga, intre doua repetitii, ii place electronica, a facut, singur, amplificatoare audio. N-a dat la facultate.

Unii i-au zis ca nu-i normal, dar vrea un job legat de dans. Marquese Scott, cel mai mare dansator de dubstep, e idolul lui.

Mama, care are pensie, dar lucreaza si ca bucatareasca la un restaurant, este cea care-l ajuta. Si care-i verifica exercitiile de dans.

Juriul e impresionat, CRBL chiar face un duo cu el. Un duo...dansant...interesant! Senzational!!!

COMENTARII

STIRI

Din artileria grea a show-ului "Splash! Vedete la apă" vi-l prezentăm pe... Cosmin Soareee!

acum 797 zile

Din cele 32 de vedete pe care le veți vedea, în curând, la Antena 1, în postura de concurenți în cel mai așteptat show al acestei veri – “Splash! Vedete la apă” -, al nostru finalist de la "România Dansează" și-a arătat aptitudinile în ceea ce privește spectacolul. Nu pe scenă ci, de data aceasta, la apă.

STIRI

Jorge este cu ochii pe Simona Halep: Uite ce mesaj i-a transmis!

acum 817 zile

Jorge îi ține pumnii strânși Simonei Halep, care află, astăzi, dacă va juca în finala turneului de la Roland Garros. Prezentatorul emisiunii ”România Dasează” a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de încurajare.

STIRI

Cosmin Soare e pe val: Finalistul ”România Dansează” este starul noului clip al Amnei

acum 817 zile

După ce l-am văzut în cel mai nou clip al Deliei, ”A lu Mamaia”, acum îl putem admira și în videoclipul celei mai recente piese lansate de Amna, în colaborare cu Adda. Cosmin Soare este vedeta clipului melodiei ”Fără aer”.

STIRI

Cosmin Soare, finalistul "România DanseazĂ", apare în cel mai nou clip al Deliei

acum 818 zile

Cosmin Soare, finalistul "România Dansează", apare în noul videoclip de promovare a staţiunii Mamaia.

STIRI

Acesta este primul clip al trupei G-Buzz: Uite cum s-au filmat câştigătorii "România Dansează"!

acum 823 zile

Trupa G-Buzz a câştigat trofeul "România Dansează" în cel de-al doilea sezon al show-ului. Toată ţara a dansat alături de brăilenii care în urmă cu câţiva ani, filmau primul lor videoclip, sperând să ajungă tot mai cunoscuţi.

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI