VINERI, 29 MARTIE 2013

Radu Dragos din Videle in duet cu CRBL. Duet...dansant. Senzational!!!!!

La 20 de ani era fan MIchael Jackson. La 21, a descoperit dubstepul si s-a apucat de dans, chiar la Casa de Cultura din Videle!!!

A invatat sa danseze de pe youtube, dar admite ca improvizeaza foarte mult. Canta la orga, intre doua repetitii, ii place electronica, a facut, singur, amplificatoare audio. N-a dat la facultate.

Unii i-au zis ca nu-i normal, dar vrea un job legat de dans. Marquese Scott, cel mai mare dansator de dubstep, e idolul lui.

Mama, care are pensie, dar lucreaza si ca bucatareasca la un restaurant, este cea care-l ajuta. Si care-i verifica exercitiile de dans.

Juriul e impresionat, CRBL chiar face un duo cu el. Un duo...dansant...interesant! Senzational!!!

Vezi coregrafiile complete ale concurenților, EXCLUSIV pe AntenaPlay!
În fiecare DUMINICĂ, vezi cea mai nouă ediție "România Dansează" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

CRBL, exasperat la filmările România Dansează: „Urăsc obrăznicia, taci!”

acum 1 zile

Duminica aceasta, chiar în prima zi de Paşte, de la 20:30, telespectatorii se vor putea delecta cu ultima etapă a audiţiilor „România Dansează”, înainte de prima semifinală a supershow-ului, pentru care juraţii au început deja pregătirile. Aflaţi la filmările pentru una dintre galele "România Dansează", unul dintre juraţi a avut parte de un moment ... picant.

STIRI

Monica Petrică îi terorizează pe colegii săi de juriu

acum 1 zile

Preselecţiile „România Dansează” au ajuns la ultima ediţie, iar pe parcursul lor, Monica Petrică i-a terorizat pe CRBL şi pe Connect-R din cauza poziţiei lor incorecte pe care o au la masa juriului.

STIRI

Jurații au făcut show:"De la nașul mare pentru Connect-R nemuritorul!" Manele și lăutărească, pe sistem!

acum 2 zile

Stai să vezi ce show au făcut jurații noștri! Păi talentul e talent, dom'le, indiferent de stilul muzical abordat!

STIRI

Andreea Bălan se pregăteşte pentru "România Dansează": Uite prima imagine de la filmări!

acum 2 zile

După etapa preselecţiilor, începând din galele show-ului "România Dansează", lui Jorge i se va alătura frumoasa Andreea Bălan, în rol de coprezentator.

STIRI

Dragostea nu învinge mereu: Steluţele aurii nu se lasă impresionate de cuplurile de îndrăgostiţi

acum 3 zile

Dragostea pluteşte în aer la "România Dansează", dar nu aduce mereu mult visatele steluţe aurii. Au trăit asta pe pielea lor câteva cupluri care sperau să meargă mai departe în competiţie.

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI