MARTI, 12 MARTIE 2013

„Romania Danseaza”: Imagini incredibile cu CRBL si Bendeac dansand la bara! (FOTO & VIDEO)

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, au adus zi de zi in fata celor trei jurati zeci de persoane dornice sa demonstreze ca au dansul in sange.

Inspirati de dansurile concurentilor, juratii au trecut de nenumarate ori de partea cealalta a scenei pentru a da un pont in plus. 

Astfel, Mihai Bendeac si CRBL au incercat tot felul de dansuri pe scena Romania Danseaza, dar de departe cea mai grea proba a fost dansul la bara. Dupa ce un concurent si-a facut numarul...la bara, baietii au profitat si, in pauza, au incercat si ei niste scheme. Daca au reusit sau nu sa impresioneze pe Monica, ramane de vazut!

Monica Petrica, CRBL si Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009, in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul patru.

Succesul acestui talent–show se bazeaza pe emotii, senzatii, trairi toate transmise de oameni obisnuiti prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionata la Antena 1, incepand cu 17 martie.

Daca CRBL si Monica Petrica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu.

Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea
oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

Vezi coregrafiile complete ale concurenților, EXCLUSIV pe AntenaPlay!
În fiecare DUMINICĂ, vezi cea mai nouă ediție "România Dansează" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Surpriză de zile mari! Deghizaţi în "ZOOmania", trupa FREAKQUENCY şi-a făcut apariţia la "România Dansează"

acum 9 ore

Juriul a dat, evident, trei steluţe aurii, dar mare le-a fost surpriza să afle că, în spatele "ZOOmania", se află patru din cei şapte băieţi de la FREAKQUENCY, trupă ce a câştigat primul sezon al super show-ului "România Dansează"

STIRI

Atenţie, vin MASCAŢII! Intră cu POPPING, nu cu BERBECUL

acum 11 ore

Nu, nu vă speriaţi! Nu vorbim despre mascaţii pe care nimeni nu şi i-ar dori la uşă, ci despre unii muuult mai plăcuţi ochiului, a căror unică armă este... POPPINGUL!

STIRI

Acesta este schimbul perfect! CRBL o învaţă să stea în cap, ea îl face BALERIN

acum 11 ore

Treaba cu steluţele am rezolvat-o rapid. Ruxandra e o balerină pricepută, iar asta nu poate nega nimeni. Partea interesantă vine la final, atunci când micuţa negociază un schimb interesant cu CRBL

STIRI

"Baletul este cel mai frumos dans pentru o fată!" Ana, mare dreptate ai

acum 11 ore

Şi oamenii mici, ca vârstă, spun vorbe mari. Este cazul Anei, care are deja formată imaginea unei fete perfecte. O vede elegantă, sigură pe sine şi cu un corp tras prin inel. O vede balerină!

STIRI

Mică, dar cu un vis maaaare! Ioana e hotărâtă să ajungă o balerină adevărată

acum 11 ore

Ioana Maria Boruz are numai opt anişori, dar ştie exact cum să răspundă la clasica întrebare "ce vrei să te faci când vei fi mare?". Îţi va răspunde... "Monica Petrică". Aşadar, în traducere, o mare balerină

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI