MARTI, 12 MARTIE 2013

„Romania Danseaza”: Imagini incredibile cu CRBL si Bendeac dansand la bara! (FOTO & VIDEO)

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, au adus zi de zi in fata celor trei jurati zeci de persoane dornice sa demonstreze ca au dansul in sange.

Inspirati de dansurile concurentilor, juratii au trecut de nenumarate ori de partea cealalta a scenei pentru a da un pont in plus. 

Astfel, Mihai Bendeac si CRBL au incercat tot felul de dansuri pe scena Romania Danseaza, dar de departe cea mai grea proba a fost dansul la bara. Dupa ce un concurent si-a facut numarul...la bara, baietii au profitat si, in pauza, au incercat si ei niste scheme. Daca au reusit sau nu sa impresioneze pe Monica, ramane de vazut!

Monica Petrica, CRBL si Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009, in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul patru.

Succesul acestui talent–show se bazeaza pe emotii, senzatii, trairi toate transmise de oameni obisnuiti prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionata la Antena 1, incepand cu 17 martie.

Daca CRBL si Monica Petrica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu.

Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea
oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

COMENTARII

STIRI

Din artileria grea a show-ului "Splash! Vedete la apă" vi-l prezentăm pe... Cosmin Soareee!

acum 797 zile

Din cele 32 de vedete pe care le veți vedea, în curând, la Antena 1, în postura de concurenți în cel mai așteptat show al acestei veri – “Splash! Vedete la apă” -, al nostru finalist de la "România Dansează" și-a arătat aptitudinile în ceea ce privește spectacolul. Nu pe scenă ci, de data aceasta, la apă.

STIRI

Jorge este cu ochii pe Simona Halep: Uite ce mesaj i-a transmis!

acum 817 zile

Jorge îi ține pumnii strânși Simonei Halep, care află, astăzi, dacă va juca în finala turneului de la Roland Garros. Prezentatorul emisiunii ”România Dasează” a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de încurajare.

STIRI

Cosmin Soare e pe val: Finalistul ”România Dansează” este starul noului clip al Amnei

acum 817 zile

După ce l-am văzut în cel mai nou clip al Deliei, ”A lu Mamaia”, acum îl putem admira și în videoclipul celei mai recente piese lansate de Amna, în colaborare cu Adda. Cosmin Soare este vedeta clipului melodiei ”Fără aer”.

STIRI

Cosmin Soare, finalistul "România DanseazĂ", apare în cel mai nou clip al Deliei

acum 818 zile

Cosmin Soare, finalistul "România Dansează", apare în noul videoclip de promovare a staţiunii Mamaia.

STIRI

Acesta este primul clip al trupei G-Buzz: Uite cum s-au filmat câştigătorii "România Dansează"!

acum 823 zile

Trupa G-Buzz a câştigat trofeul "România Dansează" în cel de-al doilea sezon al show-ului. Toată ţara a dansat alături de brăilenii care în urmă cu câţiva ani, filmau primul lor videoclip, sperând să ajungă tot mai cunoscuţi.

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI