SAMBATA, 08 MARTIE 2014

Suferă de poliartrită, dar dansează ca şi cum boala nu ar exista: „Au fost momente în care nu puteam deschide un capac de suc!”

Atunci când spui România Dansează spui spectacol, artă, pasiune, emoţie, energie, multă voie bună, dar şi poveşti de viaţă încredibile, de cele mai multe ori ascunse cu orice preţ de concurenţi.

Premiera show-ului, ce va avea loc duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, a adus în faţa celor trei juraţi – Monica Petrică, CRBL şi Connect-R un cuplu frumos de dansatori, ce nu a lăsat nicio secundă să se vadă prin ce trec zi de zi.

Dede şi Robi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Deşi nu au vrut să spună dacă formează şi în viaţa de zi cu zi un cuplu, pe scenă, cei doi dansează ca şi cum ar fi unul singur. „Când am intrat în sală şi am văzut cât de frumos se mişcă, am zis wow! Sunt mândră că e partenerul meu şi sunt foarte recunoscătoare că avem şansa să dansăm împreună” spune mândră Dede.

Nu i-a venit să creadă în momentul în care a aflat povestea lui Robert: „În 2008 am fost diagnosticat cu poliartrită, o boală autoimună, în care corpul luptă împotriva propriului sistem imunitar, în urma căreia articulaţiile se distrug. E o boală foarte grea pentru un dansator, aveam frisoane de durere, au fost momente în care nu puteam să deschid un capac de suc, aveam nevoie de jumătate de oră ca să mă pot ridica din pat!”.

Luptător înnăscut, Robert nu a spus nimic, până a primit verdictul juriului: „Nu vreau să mă vadă lumea ca pe un caz social. Am învăţat să suport durerea. Tot greul m-a învăţat să fac faţă vieţii. Nu a existat niciun moment în care să zic de mâine nu mai dansez!”. Întreaga poveste a lui Dede şi a lui Robi, dar şi momentul lor senzaţional pe scena România Dansează, va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

COMENTARII

STIRI

Din artileria grea a show-ului "Splash! Vedete la apă" vi-l prezentăm pe... Cosmin Soareee!

acum 798 zile

Din cele 32 de vedete pe care le veți vedea, în curând, la Antena 1, în postura de concurenți în cel mai așteptat show al acestei veri – “Splash! Vedete la apă” -, al nostru finalist de la "România Dansează" și-a arătat aptitudinile în ceea ce privește spectacolul. Nu pe scenă ci, de data aceasta, la apă.

STIRI

Jorge este cu ochii pe Simona Halep: Uite ce mesaj i-a transmis!

acum 818 zile

Jorge îi ține pumnii strânși Simonei Halep, care află, astăzi, dacă va juca în finala turneului de la Roland Garros. Prezentatorul emisiunii ”România Dasează” a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de încurajare.

STIRI

Cosmin Soare e pe val: Finalistul ”România Dansează” este starul noului clip al Amnei

acum 818 zile

După ce l-am văzut în cel mai nou clip al Deliei, ”A lu Mamaia”, acum îl putem admira și în videoclipul celei mai recente piese lansate de Amna, în colaborare cu Adda. Cosmin Soare este vedeta clipului melodiei ”Fără aer”.

STIRI

Cosmin Soare, finalistul "România DanseazĂ", apare în cel mai nou clip al Deliei

acum 819 zile

Cosmin Soare, finalistul "România Dansează", apare în noul videoclip de promovare a staţiunii Mamaia.

STIRI

Acesta este primul clip al trupei G-Buzz: Uite cum s-au filmat câştigătorii "România Dansează"!

acum 824 zile

Trupa G-Buzz a câştigat trofeul "România Dansează" în cel de-al doilea sezon al show-ului. Toată ţara a dansat alături de brăilenii care în urmă cu câţiva ani, filmau primul lor videoclip, sperând să ajungă tot mai cunoscuţi.

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI