LUNI, 20 MAI 2013

Trupa Freakquency a castigat finala "ROMANIA DANSEAZA"!

Am vazut concurenti exceptionali, numere de dans superbe si momente savuroase. "Romania Danseaza" a fost un concurs al oamenilor frumosi si talentati. Insa am ajuns la final! 

Au fost sute in preselectii, zeci in semifinale, doar 12 in marea finala... Pe cine sa alegi? Juriul nu a putut ajunge la o concluzie...

Nici nu avea cum! Iar asta pentru ca voi, cei din fata micilor ecrane, ati ales castigatorul...

Ei bine, Freakquency! Trupa Freakquency a castigat finala "Romania Danseaza"!!!

Va multumim! Toata Romania Danseazaaaaa! 

Vezi coregrafiile complete ale concurenților, EXCLUSIV pe AntenaPlay!
În fiecare DUMINICĂ, vezi cea mai nouă ediție "România Dansează" de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Cel mai nou cuplu de prezentatori îşi serbează azi ziua de nume

acum 13 ore

Sunt cel mai nou cuplu de prezentatori din show-biz şi, deşi n-au multă „vechime” împreună, au o mulţime de lucruri în comun

STIRI

Connect-R a izbucnit în lacrimi: "Nu-mi mai doresc să fiu aici"

acum 20 ore

Semifinalele super show-ului „România Dansează” încep în această duminică, de la 20:30, la Antena 1, cu o ediţie în care cei mai talentaţi concurenţi se vor duela pentru un loc în marea finală.

STIRI

Monica Petrică s-a dus la Brăila ca să dea lecţii gratis de balet unor concurenţi

acum 1 zile

Pasiunea juraţilor „România Dansează”, show difuzat în fiecare duminică, de la 20:30, la Antena 1, nu are limite pentru că, cu fiecare ocazie pe care o au, Monica Petrică, CRBL şi Connect-R îi antrenează pe cei care iubesc dansul

STIRI

Andreea Bălan şi baletul "România Dansează" se pregătesc de semifinale

acum 1 zile

Andreea Bălan i se va alătura lui Jorge în semifinalele show-ului şi le promite fanilor surprize de proporţii. Vedeta a început filmările pentru emisiune şi a postat pe pagina ei de Facebook şi câteva imagini din platoul emisiunii.

STIRI

Surpriză de zile mari! Deghizaţi în "ZOOmania", trupa FREAKQUENCY şi-a făcut apariţia la "România Dansează"

acum 3 zile

Juriul a dat, evident, trei steluţe aurii, dar mare le-a fost surpriza să afle că, în spatele "ZOOmania", se află patru din cei şapte băieţi de la FREAKQUENCY, trupă ce a câştigat primul sezon al super show-ului "România Dansează"

CELE MAI TARI IMAGINI
ROMÂNIA DANSEAZĂ
ŞTIRI